PIF ISOLATIE

Wij zijn PIFPRO vanaf het eerste uur. Lees hieronder meer over PIF Isolatie

PIF Isolatie is de afgelopen jaren de producent op de markt voor vloer en dak isolatie. Wij zien dat Nederland overgenomen en in de ban is van dit product en terecht! Het werkt altijd bij de juiste verwerking en stelt de klant nooit teleur!

Mijn Groene Woning is de partij die het meest getoond is aan de buitenwereld als PIFPRO en verwerker van het product. Dit zegt natuurlijk iets over de mening vanuit de producent over Mijn Groene Woning en de verwerking van de producten + de kwaliteit die wij leveren.

Zie hoe PIF Isolatie Mijn Groene Woning inzet voor marketing doeleinden

PIF Isolatie

PIF is meerlaagse isolatie, opgebouwd uit luchtkamers en reflectiefolie. Licht van gewicht, dun en super makkelijk te verwerken. Met PIF is isoleren snel, schoon en safe. Niet zo vreemd dus, dat steeds meer professionals hiervoor kiezen. PIF is voor verwerkers gemaakt.

We willen allemaal een duurzame toekomst. Die komt er alleen als we veel zuiniger met energie omgaan. Daar kun je heel lang over praten of je kunt er werk van maken. Dat is precies wat wij doen bij PIF.

SLIMMER ISOLEREN IS DE WEG VOORUIT

Isoleren is de beste manier om gebouwen energiezuinig te maken. Alleen is isolatiemateriaal aanbrengen niet altijd een pretje. Zo is PIF ontstaan. Meerlaagse isolatiefolie, opgebouwd uit luchtkamers en reflectiefolie. Licht van gewicht, dun en super makkelijk te verwerken. Zodat vakmensen niet alleen goed werk doen, maar er ook nog plezier aan beleven. Duurzaam daken, muren en vloeren isoleren? Dat is zo gePIFt!

PIF Isolatie is het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Het is toe te passen als isolatie onder de vloer, binnen tegen het dak of in de gevel. De combinatie van lagen stilstaande lucht en aluminiumfolie zorgen voor een zeer goede isolatie met een geringe dikte. Door stroming én straling van warmte tegen te houden wordt een hoge isolatiewaarde behaald. Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen.

PIF Isolatie is het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Het is toe te passen als isolatie onder de vloer, binnen tegen het dak of in de gevel. De combinatie van lagen stilstaande lucht en aluminiumfolie zorgen voor een zeer goede isolatie met een geringe dikte. Door stroming én straling van warmte tegen te houden wordt een hogere isolatiewaarde behaald. Wanneer de isolatiefolie luchtdicht verwerkt wordt creëer je een dampdichte laag waarmee vochtproblemen ook direct opgelost zijn.

Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen. De isolatie is standaard leverbaar in diverse diktes op rol; afhankelijk van de gewenste Rc waarde en ruimte die beschikbaar is om de isolatie aan te brengen. Op verzoek is maatwerk uiteraard mogelijk.

Vloerisolatie
Wanneer u uw vloer en kruipruimte voorziet van PIF Isolatie profiteert u niet alleen van een energiebesparing maar ook van een aanzienlijke verbetering in wooncomfort.

Dakisolatie
De meeste warmte gaat verloren via het dak. Een goede dakisolatie is dus erg belangrijk. Met PIF isolatie is het mogelijk om bestaande daken te voorzien van een isolatie laag welke voldoet aan de huidige nieuwbouw eisen.

Gevelisolatie
PIF isolatie is zeer geschikt voor het isoleren van zowel gemetselde gevels als houtskeletbouw gevels. Een dunnere isolatie betekent een kleinere spouw en een lichtere constructie.

Flexibel en gemakkelijk
PIF isolatie is eenvoudig te verwerken, flexibel toepasbaar en licht in gewicht. Geen last van schadelijke stoffen tijdens het verwerken.

Duurzaam geproduceerd
PIF isolatiefolie wordt duurzaam geproduceerd en is 100% recyclebaar. Dus niet alleen goed voor uw gezondheid maar ook voor het milieu!

Hoe werkt isolatiefolie?
De functie van isoleren is energieverlies in een ruimte verminderen.

Traditionele isolatiematerialen nemen energie op en geven deze daarna weer af. Om de isolatiewaarde te verhogen moeten deze isolatiematerialen steeds dikker gemaakt worden, zodat er meer warmte opgenomen kan worden. Isolatiefolies werken net even anders. Aluminium lagen in de isolatiefolie weerkaatsen de warmte en kou, waardoor deze direct terugkaatsen naar de gewenste locatie.

In de zomer reflecteert de isolatiefolie de hitte naar buiten, in de winter houdt de isolatiefolie de warmte in huis. Doordat het isolerende effect met een folie wordt gecreëerd, hou je een zeer dun isolatiemateriaal over. Door steeds meer reflecterende lagen toe te voegen, verhoog je dus ook de isolatiewaarde. De reflecterende werking wordt geoptimaliseerd door de lagen gescheiden te houden door middel van luchtkussens. Hierdoor treedt er ook geen warmtestroming op door de reflecterende lagen heen.

voordelen van PIF 

PIF isolatie kent een aantal voordelen. Ten eerste is het een duurzaam isolatiemateriaal, de isolatiefolie is namelijk 100% recyclebaar. Daarnaast is PIF hypoallergeen en heeft het geen negatieve effecten voor de gezondheid. Dat betekent dat je geen beschermingsmiddelen nodig hebt bij het plaatsen van de folie en dat het geen irriterende werking op je ogen en huid heeft.

Ten slotte is PIF een zeer flexibel en licht isolatiemateriaal, waardoor het gemakkelijk vormt naar de oppervlakte waar het op aangebracht wordt. PIF is gemakkelijk op maat te snijden met een Stanley mes.

Duurzaamheid staat centraal

PIF isolatie zet zich actief in om klimaatverandering tegen te gaan door duurzaam isoleren te stimuleren. Dit uit zich niet alleen in de PIF isolatiefolie, maar ook in de bedrijfsfilosofie van PIF. Zo wekt het bedrijf haar eigen energie op door zonnepanelen, en minimaliseert en scheidt ze haar afvalstoffen.

Daarnaast steunt PIF Isolatie de bijenstichting om het leven van bijen te beschermen. Bijen leveren een cruciale bijdrage aan onze voedselvoorziening en zijn daarom belangrijk voor de mensheid. Door gebruik te maken van PIF Isolatie, steun je dus indirect het leefmilieu van de bijen.

VIDEO Pif Isolatie

Is PIF Isolatie het product van de toekomst?

Zelf PIF Isolatie plaatsen?

OFFERTE AANVRAAG

Een adviesgesprek is vrijblijvend. Wij komen graag in contact op de mogelijkheden te bespreken.

  EEN VAST AANSPREEKPUNT

  VANUIT MIJN GROENE WONING

  BEREIKBAARHEID

  Ma – Vrij 8:00 – 22:00
  Zaterdag 9:00 – 18:00
  Zondag Gesloten