Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering voor u en uw woning. Het klimaat in Nederland is namelijk zeer gunstig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Wanneer de zon schijnt, bespaart u op uw energierekening en zo verdient u de aanschafprijs weer terug. Na een aantal jaren heeft u de kosten terugverdiend met kunt u verdienen aan uw zonnepanelen. Zo heeft u een mooi rendement op uw zonnepanelen van gemiddeld 12 tot 18 procent per jaar. Dat is een stuk meer dan op de bank!

Doorgaans duurt het ongeveer 5,5 tot 7 jaar voordat u de investering in zonnepanelen weer heeft terugverdiend. Na deze tijd heeft u feitelijk gezien gratis stroom vanaf uw eigen dak. Wilt u graag zonnepanelen plaatsen op het dak van uw woning? De zonnepanelen van onze partner Zonnemarkt leveren tenminste een opbrengst gedurende 25 jaar. U zult vanaf het achtste jaar dus nog minimaal 17 jaar winst maken op de zonnepanelen!

Mijn Groene Woning is zeer kieskeurig als het gaat om het kiezen van de juiste partners. Wij willen kwaliteit, service en een juiste prijs kwaliteit verhouding waarborgen.