Project Description

Laat uw airco vakkundig installeren!

Mijn groene woning

Een airconditioning heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel is nog steeds dat wanneer het erg warm is buiten en daardoor ook binnen, je een ruimte makkelijk en snel kunt koelen. Dit maakt de omgevingstemperatuur een stuk aangenamer. Tevens wordt de lucht niet alleen gekoeld maar ook ontvochtigd en gefilterd.

Er zijn airco’s die naast koelen ook kunnen verwarmen, zoals bv. een split airco. Dit kan ideaal zijn als je maar één ruimte wilt verwarmen. Ook kunt u kiezen voor infra rood verwarming. Alle 2 een prima oplossing. Op deze manier hoef je niet alle ruimtes met de cv te verwarmen en dat scheelt geld.

De aanschafkosten van airco systemen zijn aanzienlijk gedaald. Wanneer je een airconditioning goed onderhoudt kun je hier jaren plezier van hebben. Tevens is het van belang om te kijken of het bedrijf waar u mogelijk zaken meedoet werkt met gecertificeerde installateurs. Dit zorgt ervoor als er ooit iets aan de hand is dat u makkelijk garantie kunt verhalen op het product en/of installatie van het airco systeem.

Een hoog stroomverbruik door een airconditioning is inmiddels achterhaald. Een goede airco heeft namelijk een zuinig energielabel met minimale energiekosten.

Waarom zou u airco systeem willen aanschaffen?

 • Koelt op warme dagen
 • Verwarmt in de winter
 • De lucht wordt gefilterd
 • Gericht verwarmen betekent een besparing op de stook kosten

 • U kunt in de warme zomers genieten van een goede nachtrust
Lees meer voordelen

Dak en gevel isolatie uitgelegd

Hieronder een uitleg op welke manier wij dak en gevel isolatie toepassen

OFFERTE AANVRAAG

Heeft u hulp nodig bij elektrisch onderhoud? Vul dit formulier in om contact met ons op te nemen.

  EEN VAST AANSPREEKPUNT

  KAY VAN DEN BOGAERT

  BEREIKBAARHEID

  Ma – Vrij 8:00 – 22:00
  Zaterdag 9:00 – 18:00
  Zondag Gesloten