Project Description

Energiescan

Hieronder een uitlag wat u precies kunt verwachten van de energiescan

De markt is aardig verpest door de welbekende “energiecowboys”. Dit leidt ertoe dat particulieren het liefst zo kort mogelijk bezig zijn met energiezaken, terwijl dit toch een relatief hoge kostenpost is die maandelijks wordt afgedragen. Wat we zien in de praktijk is dat veel particulieren aan het einde van het jaar een aantal energieleveranciers met elkaar vergelijken en vervolgens de keuze maken om over te stappen. Is dit wel zo verstandig?

Ondanks dat u een mooie cashback krijgt van uw nieuwe leverancier, is dit niet de beste keuze. Het moment van inkoop is namelijk belangrijker dan bij wie u het inkoopt. Dit komt doordat de marges van de leveranciers weinig verschillen, maar de marktwerking wel degelijk invloed heeft op uw uiteindelijke kosten.

Voor onze klanten bepalen wij het inkoopmoment dat het voordeligst is. Naast het inkopen tegen een gunstig tarief kunnen we daarnaast ook collectief een korting afdwingen. Het resultaat hiervan is dat onze klanten niet meer bezig hoeven te zijn met energiecontracten en kunnen ze rekenen op de scherpste prijs. Onze partners minder.nl en contractportaal.nl rekenen voor tussenpersonen geen extra marge, maar halen dit door prijsafspraken van de winst van de leverancier af. Dit betekent dat als u het zelf zou regelen u duurder uit bent. Graag komen wij persoonlijk met u in contact om hier dieper op in te gaan.

Waarom zou u collectief energie in laten kopen?

 • Wij bieden scherpe prijzen aan
 • Nooit meer tijd investeren in het zoeken naar de juiste leverancier
 • Mijn Groene Woning creëert grip op uw energiezaken
 • Mijn Groene Woning denkt mee in duurzame alternatieven
 • Een vast contactpersoon
 • Altijd een adviesrapport waarom wij op dat moment energie inkopen en wat dit voor u oplevert.
Lees meer voordelen

Dak en gevel isolatie uitgelegd

Hieronder een uitleg op welke manier wij dak en gevel isolatie toepassen

OFFERTE AANVRAAG

Heeft u hulp nodig bij elektrisch onderhoud? Vul dit formulier in om contact met ons op te nemen.

  EEN VAST AANSPREEKPUNT

  KAY VAN DEN BOGAERT

  BEREIKBAARHEID

  Ma – Vrij 8:00 – 22:00
  Zaterdag 9:00 – 18:00
  Zondag Gesloten