All-in one pakketten zonnepanelen
tegen een scherp tarief!

All in 1 pakketten tegen een scherp tarief, geen verassingen achteraf!

Zonnepanelen kopen

Ontdek onze “all-in-one pakketten” tegen een scherp tarief, zonder verrassingen achteraf! Bij ons vindt u transparante prijzen die vooraf duidelijk inzichtelijk zijn. Wij leveren snel en installeren vakkundig. Als specialist in de regio Zuid-Nederland hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring. Zoals hierboven vermeld, hechten wij veel waarde aan transparantie en duidelijkheid. Daarom ziet u bij ons online al wat u achteraf betaalt. Wij hanteren een vast tarief waarvoor wij het pakket compleet voor u installeren, inclusief al het elektrawerk conform de richtlijnen NEN1010. Altijd duidelijkheid vooraf en geen onvoorziene kosten achteraf!

Zonnepanelen zijn een perfecte keuze in lijn met de ontwikkelingen die onze maatschappij op dit moment doormaakt. Waar duurzaamheid en het groene karakter voorheen de doorslag gaven, kiest men nu steeds vaker voor zonnepanelen vanwege de financiële voordelen. Dit komt mede door de voortdurende stijging van energieprijzen en het voordeel om opgewekte en ingekochte energie te kunnen salderen. Investeer in uw toekomst en bespaar op uw energierekening met onze hoogwaardige zonnepanelen.

Al onze systemen zijn hybride, wat betekent dat ze direct kunnen worden uitgebreid met een energieopslagsysteem. Naast energieopslag bieden we ook een EMS (Energy Management System) aan, waarmee u kunt handelen op dynamische prijzen, goedkoop kunt inkopen en duur kunt verkopen. Lever nooit meer energie terug aan het net tijdens lage tarieven. Met ons systeem kunt u automatisch handelen en dus meer winst maken, meer dan alleen met zonnepanelen.

Benieuwd en wilt u meer weten? Plan een adviesgesprek in met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek kijken we samen met u wat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Voordelen

 • U bespaart direct op uw energiekosten

 • De levensduur is gegarendeerd 25 jaar

 • Zonne-energie is milieuvriendelijk

 • Lagere energierekening

 • Makkelijk te onderhouden

Hier pakket 1,2 en 3 (Prijzen 6, 7 en 8 panelen)

6 panelen Denim Glas/Glas + Enphase IQ8 = 4149,00

7 panelen Denim Glas/Glas + Enphase IQ8 = 4449,00

8 panelen Denim Glas/Glas + Enphase IQ8 = 4749,00

Mijn Groene Podcast

OFFERTE AANVRAAG

Een adviesgesprek is vrijblijvend. Wij komen graag in contact op de mogelijkheden te bespreken.

  EEN VAST AANSPREEKPUNT

  VANUIT MIJN GROENE WONING

  BEREIKBAARHEID

  Ma – Vrij 8:00 – 22:00
  Zaterdag 9:00 – 18:00
  Zondag Gesloten