Zonneboiler

Voor een groener milieu en een lagere rekening!

Met een zonneboiler maak je duurzaam warm water.

 • Lagere maandlasten ( gem. € 175 per jaar) door lager gas- en stroomverbruik
 • stijging wooncomfort en woningwaarde, beter energielabel
 • Gemiddeld 20 jaar levensduur, valt in de subsidieregeling

ZONNEBOILER VOOR DUURZAAM VERWARMD WATER

Wil je geld besparen op je energierekening? Denk dan eens aan een zonneboiler voor de verwarming en warmwatervoorziening van je woning.

Een zonneboiler werkt samen met zonnecollectoren die op het dak van je woning worden geplaatst. In het voorraadvat wordt het door zonne-energie verwarmde water bewaard. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden voor jou situatie, onze duurzaamheidsadviseur vertelt je er graag meer over.

Soorten zonneboilers

Er zijn verschillende typen zonneboilers op de markt. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten boilers: de cv, de standaard en de compacte versie. De verschillen zitten vooral in de inhoud van de boiler. Als je met zonnewarmte niet alleen tapwater wilt opwarmen maar ook je woning, dan is een zonneboilercombi het enige geschikte toestel.

Besparing

Je kunt maar liefst tot 50% besparen op de energiekosten voor warm water met een zonneboilersysteem. Verder bent je niet afhankelijk van de beschikbaarheid van fossiele brandstoffen, het zonlicht raakt immers nooit op. Daarnaast worden flinke hoeveelheden CO2-uitstoot voorkomen.

Advies en installatie

Welk type zonneboiler de juiste is voor je hangt onder meer af van je wensen op het gebied van warm water, de grootte van je huishouden en de beschikbare ruimte voor het voorraadvat. Onze duurzaamheidsadviseur weet precies welk type geschikt is voor jou situatie. Zij schatten bijvoorbeeld de ideale hellingshoek in tov de zon, waardoor het hoogste rendement wordt behaald.

Zonneboiler uitgelegd

Hieronder een uitleg op welke manier wij dak en gevel isolatie toepassen

OFFERTE AANVRAAG

Heeft u hulp nodig bij elektrisch onderhoud? Vul dit formulier in om contact met ons op te nemen.

  EEN VAST AANSPREEKPUNT

  KAY VAN DEN BOGAERT

  BEREIKBAARHEID

  Ma – Vrij 8:00 – 22:00
  Zaterdag 9:00 – 18:00
  Zondag Gesloten